Health Care Bad Arcen

De afdeling fysiotherapie binnen het Thermaalbad is een reguliere praktijk voor fysiotherapie waar iedereen die problemen heeft met zijn/haar bewegingsapparaat terecht kan.

Lees meer_

Wat is Health Care Bad Arcen?

Health Care Bad Arcen is een fysiotherapiepraktijk annex kuurcentrum die in het bijzonder gespecialiseerd is in de behandeling van mensen met een reumatische aandoening en andere aandoeningen van de gewrichten, spieren en pezen, al dan niet in combinatie met zenuw en huidaandoeningen.

Wie zijn wij?

Wij zijn een enthousiaste groep fysiotherapeuten die veel ervaring hebben op het gebied van klachten van het bewegingsapparaat en in het bijzonder klachten van reumatische aard. Wij werken allen al jaren in de praktijk. Twee van de therapeuten en een reumatoloog hebben de tijd rijp geacht om de praktijk te verzelfstandigen om op deze manier de huidige kuur en fysiotherapeutische behandelingen naar een hoger niveau te tillen. Wij opereren als een zelfstandige onderneming die nauwe banden heeft met de Roompot, eigenaar van het Thermaalbad Arcen en diverse verblijfsfaciliteiten.

Waarom in Arcen?

Het ontstaan van de praktijk is nauw verbonden aan de aanwezigheid van geneeskrachtig thermaal mineraal water in het Thermaalbad Arcen. Het water van 35-36 graden Celsius bevat hoge concentraties van mineralen die een gunstige invloed hebben op het bewegingsapparaat. Het klimaat in Arcen is het meest gunstige klimaat in Nederland voor reumatische klachten, droog en warm.

Foto’s

 

U kunt onze afdeling fysiotherapie ook bezoeken voor losse behandelingen: Therapeutische massage , Totale lichaamsmassage , Hydromassagebad, Hydrotherapie (oefentherapie in water) individueel, Oefentherapie in zaal individueel, Fango deelpakking, Algen/karwendel/modder lichaamspakking.