Health Care Bad Arcen

De afdeling fysiotherapie binnen het Thermaalbad is een reguliere praktijk voor fysiotherapie waar iedereen die problemen heeft met zijn/haar bewegingsapparaat terecht kan.

Lees meer_

Voor patiënten met verschillende vormen van reumatische aandoeningen hebben wij diverse behandelvormen. Onze speciaal opgeleide fysiotherapeuten kiezen de voor u meest geschikte behandeling, natuurlijk in overleg met u.
Belangrijk bij reuma is dat u in beweging blijft en uw zelfstandigheid zo lang en goed mogelijk weet te behouden. Het accent zal dan ook in de meeste behandelingen liggen op actieve oefentherapie. Deze kan plaats vinden in een van onze behandelruimtes, in de oefen of fitnesszaal, alsook in het thermaal water. Er wordt getracht om samen met u te komen tot uw eigen doel.

Ga hier naar de contactpagina om meer informatie aan te vragen.

Foto’s

 

U kunt onze afdeling fysiotherapie ook bezoeken voor losse behandelingen: Therapeutische massage , Totale lichaamsmassage , Hydromassagebad, Hydrotherapie (oefentherapie in water) individueel, Oefentherapie in zaal individueel, Fango deelpakking, Algen/karwendel/modder lichaamspakking.