Health Care Bad Arcen

De afdeling fysiotherapie binnen het Thermaalbad is een reguliere praktijk voor fysiotherapie waar iedereen die problemen heeft met zijn/haar bewegingsapparaat terecht kan.

Lees meer_

Daar wij als praktijk gevestigd zijn in het Thermaalbad Arcen, hebben wij natuurlijk ook de mogelijkheid om met u te oefenen in het warme thermaal water (35⁰). Door deze temperatuur wordt uw lichaam door en door verwarmd.
Door de opwaartse kracht van het water ervaart u nagenoeg gewichtloosheid. Hierdoor worden uw gewrichten nauwelijks belast en kunt u zich vaak veel makkelijker en met minder pijn bewegen. Door deze lichte belasting van de gewrichten is het mogelijk om al vroeg in een revalidatieproces te starten met functionele oefeningen zoals lopen. In het water kunnen uw spieren dan al aansterken zonder het gekwetste gebied extra te belasten.

Ga hier naar de contactpagina om meer informatie aan te vragen.

Foto’s

 

U kunt onze afdeling fysiotherapie ook bezoeken voor losse behandelingen: Therapeutische massage , Totale lichaamsmassage , Hydromassagebad, Hydrotherapie (oefentherapie in water) individueel, Oefentherapie in zaal individueel, Fango deelpakking, Algen/karwendel/modder lichaamspakking.