Health Care Bad Arcen

De afdeling fysiotherapie binnen het Thermaalbad is een reguliere praktijk voor fysiotherapie waar iedereen die problemen heeft met zijn/haar bewegingsapparaat terecht kan.

Lees meer_

Onze praktijk voor fysiotherapie is gelegen in het souterrain van het Thermaalbad in Arcen. Hier vindt u een uiterst complete afdeling fysiotherapie met diverse behandelruimtes, een oefenzaal en een fitnesszaal. Dit zorgt ervoor dat uw behandeling zeer divers en compleet is. Verder bieden wij de unieke mogelijkheid in de regio om te oefenen in het warme thermaal water van het Thermaalbad Arcen. Het water is met ongeveer 35⁰ zeer aangenaam en door het hoge zoutgehalte kunt u er goed trainen zonder extra belasting op de vaak al pijnlijke gewrichten en spieren.
U kunt bij ons terecht voor diverse behandelingen die betrekking hebben op het bewegingsapparaat. Zo hebben wij onder andere jarenlange ervaring met het behandelen van mensen met diverse soorten reumatische aandoeningen. Maar ook met orthopedische problemen kunt u bij ons terecht, evenals voor manuele lymfedrainage.

Ga hier naar de contactpagina om meer informatie aan te vragen.

Foto’s

 

U kunt onze afdeling fysiotherapie ook bezoeken voor losse behandelingen: Therapeutische massage , Totale lichaamsmassage , Hydromassagebad, Hydrotherapie (oefentherapie in water) individueel, Oefentherapie in zaal individueel, Fango deelpakking, Algen/karwendel/modder lichaamspakking.